Portfolio

Benieuwd naar wat ik allemaal al heb ontworpen? Ik hou me voornamelijk bezig met het ontwerpen van huisstijlen en drukwerk. Dit kan verschillen van een logo tot een complete huisstijl, van een reclame advertentie tot een proefschrift, van een flyer tot reclamebord, en alles wat je verder nog kunt bedenken. Grafisch werk? BJ-ontwerpen, ontwerpt het!
Verder doe ik ook nog veel dtp werk (dit is alleen het opmaken van bijv. advertenties, programmaboekjes etc. hier komt weinig tot geen ontwerpwerk aan te pas). 

Naast de ontwerpen in de slider op de home pagina, hieronder een kleine impressie van wat ik gemaakt heb:

.

grace-events kaartflyer grace-events kaartflyer achterkant proclamatieposter-def

Grace – is het vrouwenwerk van de Stadskerk VBG. Hiervoor mocht ik o.a. het logo ontwerpen, met een flyer (1e twee afbeeldingen) en een proclamatie poster.

 

Flyer VBS def 2012-front Flyer VBS def 2012-back VBS 2013 poster poster web

 

VakantieBijbelSchool – Was t/m 2014 een jaarlijks terugkomend project van Stichting Bijbelgroep Harkema. Hiervoor heb ik een aantal jaren  (2010-2014) de project huisstijl mogen maken met o.a.: het project logo, posters, flyers, Powerpoint achtergronden en naambadges.

 

flyer-def-front flyer-def-back boekenlegger-kgd-front boekenlegger-kgd-back

Joy to the world – was het thema van de kerstdiensten van de VBG in 2014. Hiervoor mocht ik de thema huisstijl ontwerpen met o.a.: thema logo, poster, flyer en boekenlegger.

 

 

atelier Zefanja-def-web_Page_1atelier Zefanja-def-web_Page_4atelier Zefanja-def-web_Page_2

Atelier Zefanja – Voor kunstenaar Marian Hangyi mocht ik een poster en flyer ontwerpen voor open atelier dag en een flyer voor cursussen die gegeven worden door Marian in het Atelier. 

BYklussen-logo-web-1 BYklussen-itfeankorfbalteam-sponsor BYklussen-kerstkaart2015-FB

BY klussen – Voor dit klusbedrijf voor ijzervlechten en timmerwerk, mocht ik de gehele huisstijl ontwerpen met o.a.: het logo, visitekaartjes, briefpapier, sponsorbord, kerstkaart, Facebook omslag, opdruk voor sportshirts en tassen, etc.

omslag-proefschrift-AnjaHolwerda boekenlegger-uitnodiging-proefschrift-AnjaHolwerda 

Proefschrift – Anja Holwerda haar gehele proefschrift mocht ik ontwerpen. O.a.: omslag, boekenlegger/uitnodiging, voorpagina’s hoofdstukken en lay-out binnenkant. Naast het ontwerp heb ik ook het opmaken van het boekwerk gedaan. 

meisjesfiets-2cycle-rozefietsmeisjesfiets-2cycle-blauwefiets

Fiets opdruk – Voor een wedstrijd van ‘Prijskiller’ heb ik een ontwerp gemaakt voor de opdruk van een meidenfiets. Ik heb gewonnen! Zowel de roze als de blauwe versie zijn hier verkrijgbaar.

advertentie 1-5 voor web-03 flyer a5-def-18dec2012

Maziana Bruidsmode – Voor deze bruidsmode zaak heb ik o.a. het logo mogen ontwerpen, en door de jaren heen ook een aantal verschillende advertenties, flyers, kortingsbonnen, banners etc.

boekenlegger-def

Schild van Geloof – Voor deze stichting welke zendelingen ondersteund heb ik o.a. deze bedankkaart/boekenlegger mogen ontwerpen.

portret tekening potlood ingelijstCAM00053 potloottekening Jara A3-web

Tekeningen – In opdracht maak ik ook tekeningen. O.a. portret tekeningen met grijs potlood van baby’s (op A3). 

conferentieDuitsland2015-web voor conferentieDuitsland2015-web achter 

flyer voorkant-TheLivingStones  flyer achterkant-TheLivingStones 

Light4Nations – Voor deze stichting mocht ik de gehele huisstijl ontwerpen met o.a.: logo, visitekaartjes, project logo’s, flyers, mailings, programmaboekje, een uitnodiging, etc.